Nyhetsblogg

Nyhetsblogg2024-04-10T20:11:28+02:00

Steinar Ruud – faglærer i massasjeterapi

Steinar er faglærer ved Institutt for Helhetsmedisin (IFH) og er samtidig en svært erfaren behandler innen naprapati og massasjeterapi. Han har bred bakgrunn fra kampsport og andre idretter, og det var gjennom skader og belastninger fra den tida som skapte interessen for disse behandlingsmetodene.

Kari Koss Slålandet – faglærer i massasjeterapi

Kari Koss Slåtlandet er utdannet naprapat og har jobbet som faglærer i massasjeterapi i Oslo siden 2005. Hun mener at å kombinere klinisk praksis i et tverrfaglig miljø med undervisningen på skolen, er en ideell situasjon.

  • Victor Antunes

Fra dress og slips til massasjebenk

Victor jobbet tidligere som regnskapskonsulent, men bestemte seg etterhvert for å ta massasjeterapeututdanningen på IFH. Det angrer han ikke på.

Hva er soneterapi?

Soneterapi er en av de vanligste formene for alternativ behandling, men hva er egentlig soneterapi og hva gjør en soneterapeut?

Hva er massasjeterapi?

Forskjellen på en massør og en massasjeterapeut, er at massasjeterapeuten har utdanning innen grunnmedisinske fag, og har flere terapeutiske behandlingsmetoder.

  • Portrett av Heidi Strøm-Larsen

Heidi Strøm-Larsen kombinerer sone- og massasjeterapi

Heidi Strøm-Larsen avsluttet sine studier i massasjeterapi ved Institutt for helhetsmedisin i 2015, men hennes tid ved instituttet var ikke over. Få år senere var hun tilbake for å lære mer og fordype seg i soneterapiens verden. I dag tilbyr hun sine klienter helhetsmedisin i rette forstand

Soneterapi som alternativ behandling

Soneterapi er en av de meste brukte metodene innen alternativ behandling. Alternativ, eller komplementær, behandling er samlebetegnelser for medisinske behandlingsmetoder som står utenfor etablert skolemedisin og ofte utenfor offentlige helsetilbud, og hvor behandlingsmetodens effekter ikke er vitenskapelig bevist.

Derfor bør du søke soneterapi ved IFH

Hos Institutt for helhetsmedisin kan du ta fagutdanning i soneterapi. Utdanningen er en av landets mest solide og helhetlige utdanninger innen soneterapi.

Gå til toppen