Ansatte

//Ansatte
Ansatte2018-09-19T14:57:57+00:00

Administrasjonen

Mari Vognild
Mari VognildStudieansvarlig
Studieansvarlig ved skolen Mari Vognild. Mari jobber deltid hos oss, og arbeider ved siden av som administrasjonskonsulent og teamleder på en barnevernsinstitusjon. Hun er i tillegg soneterapeut. Mari ble tilknyttet IFH i august 2017.
Karin Ingebrigtsen
Karin IngebrigtsenDaglig leder
Daglig leder Karin Ingebrigtsen. Karin har utdanning innen kontor og data. Har senere gått på Norsk Aromaterapiskole og har tatt Medisin grunnfag på Encefalon. Hun har vært tilknyttet IFH siden 1999.

Lærere ved IFH Oslo

Fagskoleutdanning i soneterapi

Tuva Valldal
Tuva ValldalFaglærer i Soneterapi
Faglærer i Soneterapi er Tuva Valldal. Tuva ble utdannet soneterapeut i 1992. og har drevet egen praksis siden da. Hun har undervist på IFH siden 1998.
Evelyn Haukaas
Evelyn HaukaasFaglærer i øreakupunktur
Faglærer i øreakupunktur er Evelyn Haukaas. Evelyn ble utdannet soneterapeut i 1993. og har drevet egen praksis siden da. Hun har undervist på IFH siden 2003, og i tillegg er hun daglig leder for Helsesenter i Bergen.

Fagskoleutdanning i massasjeterapi

Kari Koss Slåtlandet
Kari Koss SlåtlandetFaglærer i Klassisk massasje
Faglærer i Klassisk massasje Kari Koss Slåtlandet er også naprapat utdannet ved Naprapathøgskolan. Hun driver egen klinikk i Brummundal. Har undervist ved IFH siden 2006.
Steinar Ruud
Steinar RuudFaglærer i Klassisk massasje
Faglærer i klassisk massasje Steinar Ruud er naprapat, utdannet ved Naprapathøgskolan i Stockholm. Han driver klinikken Centra Helse as og Kolbotn Trim og Fysioterapi. Han har undervist ved IFH i siden 2004.

Lærere ved IFH Bergen

IFH Bergen – Fagskoleutdanning i soneterapi

Evelyn Haukaas
Evelyn HaukaasStudiekoordinator og fagskoleansvarlig
Studiekoordinator og fagskoleansvarlig for IFH avdeling Bergen. Faglærer i soneterapi og øreakupunktur er Evelyn Haukaas. Evelyn ble utdannet soneterapeut i 1993. og har drevet egen praksis siden da. Hun har undervist på IFH siden 2003, og i tillegg er hun daglig leder for Helsesenter i Bergen

Fagskoleutdanning i massasjeterapi

Ørjan Lillevik
Ørjan LillevikFaglærere i klassisk massasje/muskelterapi
Ørjan Lillevik er en av tre faglærere i klassisk massasje/muskelterapi. Ørjan er utdannet ved Naprapathøgskolan i Stockholm. Han og andre naprapater driver Ryggklinikken hvor Ørjan er tilsluttet avd. Sentrum. Han har undervist ved IFH i 9 år
Kjetil Lillevik
Kjetil Lillevik Faglærer i klassisk massasje
Kjetil Lillevik er den andre faglæreren i klassisk massasje, Han er også naprapat utdannet ved Naprapathøgskolan. Han jobber ved Ryggklinikken avd. Åsane. Har undervist ved IFH i 5 år
Lina Hedenbro
Lina HedenbroNaprapat
Lina Hedenbro er naprapat utdannet ved Naprapathøgskolan, og har jobbet ved Ryggklinikken i flere år. Tar nå bachelor i sykepleie og fungerer som vikar hos IFH. Har undervist ved IFH i 6 år.
Christine AldaNaprapat
Christine Aldal ble tilknyttet IFH i 2016. Hun er naprapat utdannet ved Naprapathøgskolan, og jobber ved Ryggklinikken i Bergen.

FAGUTDANNING

KURSTILBUD

NYHETER

 • Avdeling Oslo
  Institutt for helhetsmedisin
  Geitmyrsveien 45B, 2. etg
  0456 Oslo

 • 22 04 67 00
 • Man – Fre: 08:00 – 16:00
 • Avdeling Bergen
  Institutt for helhetsmedisin
  Sverresgate 33
  5010 Bergen

 • 97 66 75 99
 • Man – Fre: 08:00 – 16:00