Har du noen gang vært på en studentbehandling? De fleste vet at det er et mye billigere alternativ til å få utført behandlingen ved en vanlig klinikk. Samtidig er det mange som tror at det tar lang tid, og at man ikke får samme behandling som hos en ferdig utdannet terapeut. Vi er her for å fortelle deg at det er ikke tilfellet. Det er mange fordeler med å få behandling hos en student.

Gi både deg selv og studenten en erfaring

Våre studenter skal gjennom mye praksis før de er ferdig utdannede terapeuter, og det får de på våre klinikker gjennom vårt tilbud med studentbehandlinger. Her vil studenten alltid være under oppsyn av en kyndig veileder. Det er mye å lære for våre studenter når de får praktisk erfaring og hvem vet, kanskje du også lærer noe nytt og spennende?   

Du risikerer aldri at din behandling utføres av en student på sin første skoledag. Studentene er allerede veldig erfarne når de starter å jobbe i klinikken. Før de kommer dit jobber de mye og trener med hverandre, slik at de er trygg og forberedt når de starter med praksis i klinikk. 

Du skal føle deg trygg, også når du får behandling fra en student

På en studentbehandling vil det alltid være en faglærer til stede, for å sørge for at behandlingen gjennomføres på en profesjonell og skikkelig måte. Dette er viktig både for at våre klienter skal føle seg ivaretatt, og for at våre studenter skal oppnå læring gjennom praksisen. 

Dersom det oppstår tung problematikk, så er det ikke studenten som skal ta avgjørelser. Da er det veileder som gir råd direkte til klienten. Hvis vi ser at klienten har behov for bistand som ikke vi kan gi, vil vi alltid råde vedkommende til å oppsøke lege. Som terapeuter er det viktig for oss at du føler deg trygg og ivaretatt når du er på behandling hos oss og hos våre studenter. 

Tar det lang tid?

Dette er en vanlig misforståelse når det kommer til studentbehandlinger. En studentbehandling hos oss tar ikke lengre tid enn en vanlig behandling, og standarden er like god som hos en faglært og praktiserende terapeut. Forskjellen er at det er en veileder til stede som sørger for at behandlingen utføres slik den skal. 

Behandlingen tar som oftest en time, og våre studenter vil alltid gjennomføre en konsultasjon i forkant.

Både massasjeterapi, soneterapi og klassisk massasje

Institutt for Helhetsmedisin tilbyr fagutdanninger innen både massasjeterapi og soneterapi, og våre studenter tilbyr behandling innen begge fagfelt, i tillegg til klassisk massasje. På studentbehandling med soneterapi vil du alltid få øreakupunktur som en del av behandlingen, med mindre du har sprøyteskrekk eller andre tilstander som gjør det vanskelig å gjennomføre akupunkturen.  

Les mer om våre studentbehandlinger her.

Med fokus på smittevern

I likhet med alle andre, har vi holdt klinikken stengt på vinteren og våren 2020. Vi starter opp igjen med studentbehandlinger i løpet av sommeren 2020, og har selvfølgelig et bevisst og strengt fokus på smittevern. Vi skal ta godt vare på våre klienter og studenter.

Bestill time i dag!

Har du stiv nakke, mye stress eller problemer med å få sove? Dette kan vi hjelpe deg med. Kom til klinikken vår, så får du en behandling av høy kvalitet til en meget hyggelig pris!

Klikk her for å booke time i Oslo

Klikk her for å booke time i Bergen