Har du noen gang prøvd en studentbehandling? De fleste vet at det er et mye rimeligere alternativ til å få utført behandlingen, enn ved en vanlig klinikk. Samtidig er det mange som tror at det tar lang tid, og at man ikke får samme behandling som hos en ferdig utdannet terapeut. Vi er her for å fortelle deg at det er ikke tilfellet. Det er mange fordeler med å få behandling hos en student.

Gi både deg selv og studenten en erfaring

Våre studenter skal gjennom mye praksis før de er ferdig utdannede terapeuter, og det får de på våre klinikker gjennom vårt tilbud med studentbehandlinger. Her vil studenten alltid være under oppsyn av en kyndig veileder. Det er mye å lære for våre studenter når de får praktisk erfaring og hvem vet, kanskje du også lærer noe nytt og spennende?   

Du risikerer aldri at din behandling utføres av en student på sin første skoledag, og faktisk heller ikke første semester. Studentene er allerede veldig erfarne når de starter å jobbe i studentklinikken. Før de kommer dit jobber de mye og trener med hverandre, slik at de er trygg og forberedt når de starter med praksis i klinikk. 

Du skal føle deg trygg, også når du får behandling fra en student

På en studentbehandling vil det alltid være en faglærer til stede, for å sørge for at behandlingen gjennomføres på en profesjonell og skikkelig måte. Dette er viktig både for at våre klienter skal føle seg ivaretatt, og for at våre studenter skal oppnå læring gjennom praksisen. 

Dersom det oppstår tung problematikk, så er det ikke studenten som skal ta avgjørelser. Da er det veileder som gir råd direkte til klienten. Hvis vi ser at klienten har behov for bistand som ikke vi kan gi, vil vi alltid råde vedkommende til å oppsøke lege eller annet helsepersonell. Som terapeuter er det viktig for oss at du føler deg trygg og ivaretatt når du er på behandling hos oss og hos våre studenter. 

Tar det lang tid?

Dette er en vanlig misforståelse når det kommer til studentbehandlinger. En studentbehandling hos oss tar ikke lengre tid enn en vanlig behandling, og du får en like trygg og god behandling som hos en faglært og praktiserende terapeut. Forskjellen er at det er en veileder til stede som sjekker at behandlingen utføres slik den skal. 

Behandlingen tar som oftest i underkant av en time, og er det første gang du er hos oss, vil våre studenter alltid foreta et intervju i forkant

Både massasjeterapi, soneterapi og klassisk massasje

Institutt for Helhetsmedisin tilbyr fagutdanninger innen både massasjeterapi og soneterapi, og våre studenter tilbyr behandling innen begge fagfelt. På studentbehandling med soneterapi vil du alltid få tilbud om øreakupunktur som en del av behandlingen. Ønsker du ikke øreakupunktur vil studenten selvfølgelig forholde seg til det. 

Les mer om våre studentbehandlinger her.

Med fokus på smittevern

Vi har fortsatt et bevisst og strengt fokus til smittevern. Når du får bekreftet time, vil det stå betingelser for å møte til behandling, og hvis du har symptomer på luftveissykdom skal du ikke komme til behandling.

Vi skal ta godt vare på våre pasienter og studenter.

Bestill time i dag!

Har du stiv nakke, mye stress eller problemer med å få sove? Dette er noen av de plager hvor våre behandlinger kan være til god hjelp. Kom til klinikken vår, så får du en trygg behandling av høy kvalitet til en meget hyggelig pris!

Klikk her for å booke time i Oslo

Klikk her for å booke time i Bergen