Project Description

Introduksjonskurs i soneterapi

Et introduksjonskurs i soneterapi passer perfekt for deg som er nysgjerrig på utdanningen, og ønsker å få et godt innblikk i faget før du bestemmer deg for å ta hele utdannelsen. Kurset arrangeres hver vinter. I 2024: Kurset arrangeres i Oslo en helg i februar/mars 

Dette er soneterapi

Soneterapi er en fantastisk behandlingsform som du kan bruke hvor som helst, da redskapet er dine egne hender. Den er en av de mest brukte formene for alternativ behandling i Norge. Behandlingen passer for alle og kan brukes både forebyggende og som behandling for ulike plager og ubalanser – både akutte og kroniske.

Soneterapi bygger på den såkalte speilbildeteorien som i enkelhet går ut på at føttene gjenspeiler kroppen i et anatomisk miniatyr. Når det oppstår sykdom/plager i den menneskelige organisme vil dette kunne gjenspeile seg i sonene på føttene (og ørene). Soneterapi som behandling tar sikte på å gjenopprette balansen i kropp og psyke.

Dette lærer du på introduksjonskurset i soneterapi

På dette introduksjonskurset har vi fokus på føttenes soner.

Du vil få en enkel innføring i hva soneterapi er, og du vil lære å behandle din familie og venner for noen vanlige plager og lidelser, og du vil også lære en god avspenningsbehandling som dine nærmeste vil elske :)  Kursveiledere vil være våre dyktige faglærere.

Kurset arrangeres hver vinter i februar eller mars, og holdes i både Bergen og Oslo. Om du etter å ha tatt dette kurset ønsker å begynne på den toårige deltidsutdanningen i soneterapi, trekker vi fra kursprisen.

Pris kr. 2.900,- Hvis du etter å ha deltatt på dette introduksjonskurset ønsker å gå videre med vår fagutdanning innen soneterapi, vil du få kursprisen trukket fra første semesteravgift!

Etter og videreutdanningskurs

Vi tilbyr ulike etter- og videreutdanningskurs for ferdige terapeuter samt introduksjonskurs. Har du ønsker eller ideer for andre kurs vi kan holde så ta gjerne kontakt med oss.

Uttalelser fra kurset februar 2014

Godt oppbygd presentasjon med god sammenheng i stoffet. God balanse teori og praksis, direkte prøving av teorien
Torhild Tøndel, Oslo
Lærte veldig mye på kort tid. Fin veksling mellom teori og praksis. Kursholder skapte en avslappende, trygg og god stemning som bidro til å samle gruppen, slik at mange stilte spørsmål.
Bjørg Wilmann, Oslo
Kurset virker bra og kursholder har lang erfaring og god tilstedeværelse. Kurset svarer til forventningen og det frister å gå videre!
Laila Jacobsen, Oslo
Kurset var veldig inspirerende og har dekket veldig mye på kort tid. Fantastisk å være med og vurderer å gå videre. Også veldig bra kurs for dem som bare vil lære litt for eget bruk og forståelse av kroppen
Ziva Jelnikar, Bergen
Kursholder er veldig flink til å lære fra seg. Lettfattelig og grei måte å forklare på. Smilende og blid!
Grete Karin Rørvik, Bergen

Påmelding

Fyll ut feltene nedenfor for å melde deg på kurset.

Tidspunkt i 2024: Eksakt tidspunkt kommer  Pris: Kr. 2.900,- (Arrangeres normalt Februar/Mars hvert år)
Kurset baserer seg på at kursdeltagere har kunnskap om TCM og 5-elementloven fra før. For de som ikke har dette vil det bli satt opp et tre-dagers kurs i tilknytning til øreakupunkturkurset.
25. og 26. novmber 2024  Pris: Kr. 3.900,- (Kurset er åpent for massasjeterapeuter/massører fra både IFH og andre skoler.

LAST NED

Studiekatalog

PDF
Trykk for å laste ned studiekatalogen.
LAST NED