Leser du akkurat denne artikkelen fordi du leter etter noe nytt i livet? Kanskje du er på utkikk etter ny lærdom som vil hjelpe deg og andre i livet ditt til en bedre hverdag? Mange av våre studenter har allerede et yrke eller en karriere, men ønsker å lære seg noe nytt og få påfyll av kunnskap og erfaringer. Noen har gått videre til å bli praktiserende terapeuter, andre har fått verktøy som har gjort arbeidshverdagen bedre i sin nåværende jobb.

Gi deg tid og mulighet til å fullføre

Én av grunnene til at våre fagutdanninger er deltid- og samlingsbasert er fordi vi ønsker at alle skal kunne gjennomføre studiene, uansett hvor i livet man er. Vi ønsker at det skal være mulig å fullføre utdaningen uten å sette resten av livet på vent, enten det gjelder familie eller nåværende jobbsituasjon. For veldig mange av våre studenter har en samlingsbasert utdanning vært løsningen på både hverdagslogistikk og studieteknikk, og helt avgjørende for fullført studie.

Les mer om å ta fagutdanning på deltid.

Har du motivasjon og et ønske om å lære?

Begge studieretningene våre er faglig forankret – både teoretisk og praktisk, og vi krever en del av våre studenter. Det er mye pensum som skal gjennomgås, og i likhet med andre fagutdanninger skal man levere oppgaver og eksamen for å bli uteksaminert hos oss. Samtidig kan vi tilby et sterkt og godt studiemiljø, flinke og engasjerte forelesere, og alle verktøy som du trenger for å få en fin og trygg studietid. Det vi krever av deg er motivasjon og et ønske om å lære – resten gjør vi sammen. 

Les mer om studiemiljøet vårt her.

Evnen til å hjelpe oss selv og andre

Både sone- og massasjeterapeututdanningen er for deg som ønsker å jobbe med mennesker og bidra til å gjøre hverdagen bedre for folk. Ikke alle studentene våre ønsker å bli utøvende terapeuter etter endt utdanning, men alle har et iboende ønske om å kunne hjelpe seg selv og andre til et bedre liv. Vi har mange solskinnshistorier fra tidligere elever, og deler de gjerne med dem som er interessert. 

Les om Victor som gikk fra å være regnskapsfører til å bli massasjeterapeut med egen klinikk.

Vi har rullerende opptak – søk i dag!

Våre fagutdanninger starter på høsten, men vi har rullerende opptak hele året. Vi anbefaler deg som er interessert og på søken etter ny kunnskap og erfaringer å ta kontakt med oss. På IFH kan vi tilby et spennende og faglig miljø og en utdanning som gir mange muligheter og gode verktøy – i tillegg til gode kontakter og venner for livet.

Søknadsskjema for massasjeterapi

Søknadsskjema for soneterapi

Vi gleder oss til å se deg på første samling!

Har du noen spørsmål vedrørende våre fagutdanninger? Les ofte stilte spørsmål her eller send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema, så svarer vi deg gjerne på det du måtte lure på.

Vi tilbyr også flere spennende kurs og etterutdanninger, som har oppstart både på våren og på høsten.

Les mer om våre kurs her.