Adresse

  • Institutt for helhetsmedisin Trondheimsveien 2
    0560 Oslo
  • 22 04 67 00
  • ifh@ifh.no

IFH Avdeling Oslo

Institutt for Helhetsmedisins lokaler i Oslo ligger nederst på Grünerløkka i Schourskvartalet. Her er vi samlokalisert med Atlantis Medisinske Høgskole.

Om du kommer langveisfra kan vi gi deg gode råd om rimelig og hyggelig overnatting i nærheten av skolen. På St. Grünerløkka finner du en rekke koselige kafeer og spisesteder.

Klasserom og fellesarealer

Vi har et stort og praktisk klasserom hvor vi har all teoretisk undervisning. I tillegg har vi et stort og lyst fellesrom som studentene blant annet bruker til kantine og leserom, samt et kjøkken med vannkoker.

Adresse

  • Institutt for helhetsmedisin Sverresgate 33 5010 Bergen
  • 97 66 75 99

IFH Avdeling Bergen

Institutt for Helhetsmedisin holder til sentralt i Bergen sentrum. Vi holder til i Sverresgate 33, hvor vi har lokaler hos Helsesenteret i Bergen. Vi ligger rett ved kinoen i Bergen, i nærheten av Torgallmenningen.

Våre lokaler

På Helsesenteret har vi et stort og praktisk klasserom. I tillegg disponerer studentene et hyggelig pauserom som studentene bruker til kantine og leserom. Her har de tilgang på kaffe, te og andre varme drikker, samt et kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn.

Lunsj og middag

Med såpass sentral beliggenhet er det en rekke små, koselige kafeer i nærheten hvor man kan kjøpe lunsj eller middag. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger tips til rimelige overnattingssteder i nærheten.