Introduksjonskurs i soneterapi

Et introduksjonskurs i soneterapi passer perfekt for deg som er nysgjerrig på utdanningen, og ønsker å få et godt innblikk i faget før du bestemmer deg for å ta hele utdannelsen. Kurset arrangeres hver vinter i både Oslo og Bergen.
I 2018: Oslo: 20. og 21. januar / Bergen: 24. og 25. februar. Ledige plasser på begge kurs!

Dette er soneterapi

Soneterapi er en fantastisk behandlingsform som du kan bruke hvor som helst, da redskapet er dine egne hender. Den er en av de mest brukte formene for alternativ behandling i Norge. Behandlingen passer for alle og kan brukes både forebyggende og som behandling for ulike plager og lidelser – både akutte og kroniske.

Soneterapi bygger på den såkalte speilbildeteorien som i enkelhet går ut på at føttene gjenspeiler kroppen i et anatomisk miniatyr. Når det oppstår sykdom/plager i den menneskelige organisme vil dette kunne gjenspeile seg i sonene på føttene (og ørene). Soneterapi som behandling tar sikte på å gjenopprette balansen i kropp og psyke.

Dette lærer du på introduksjonskurset i soneterapi

På dette introduksjonskurset har vi fokus på føttenes soner.

Du vil få en enkel innføring i hva soneterapi er, og du vil lære å behandle din familie og venner for noen vanlige plager og lidelser, og du vil også lære en god avspenningsbehandling. Kursveileder vil være en av våre dyktige faglærere.

Kurset arrangeres hver vinter i februar eller mars, og holdes i både Bergen og Oslo. Om du etter å ha tatt dette kurset ønsker å begynne på den toårige deltidsutdanningen i soneterapi, trekker vi fra kursprisen. Vinteren 2018 arrangeres det i Oslo 20. og 21. januar, og i Bergen 24. og 25. februar

Etter og videreutdanningskurs

Vi tilbyr ulike etter- og videreutdanningskurs for ferdige terapeuter samt introduksjonskurs. Har du ønsker eller ideer for andre kurs vi kan holde så ta gjerne kontakt med oss. Pris kr. 2.600,-
Hvis du etter å ha deltatt på dette introduksjonskurset ønsker å gå videre med vår fagutdanning innen soneterapi, vil du få kursprisen trukket fra første semesteravgift!

 

Uttalelser fra kurset februar 2014

Godt oppbygd presentasjon med god sammenheng i stoffet. God balanse teori og praksis, direkte prøving av teorien

Torhild Tøndel, Oslo

Lærte veldig mye på kort tid. Fin veksling mellom teori og praksis. Kursholder skapte en avslappende, trygg og god stemning som bidro til å samle gruppen, slik at mange stilte spørsmål.

Bjørg Wilmann, Oslo

Kurset virker bra og kursholder har lang erfaring og god tilstedeværelse. Kurset svarer til forventningen og det frister å gå videre!

Laila Jacobsen, Oslo

Kurset var veldig inspirerende og har dekket veldig mye på kort tid. Fantastisk å være med og vurderer å gå videre. Også veldig bra kurs for dem som bare vil lære litt for eget bruk og forståelse av kroppen

Ziva Jelnikar, Bergen

Kursholder er veldig flink til å lære fra seg. Lettfattelig og grei måte å forklare på. Smilende og blid!

Grete Karin Rørvik, Bergen

Påmelding

Tidspunkt: Oslo 20. og 21. januar Bergen: 24. og 25. februar

Pris: Kr. 2.700,-

Februar/Mars hvert år
Tidspunkt: oktober 2017

Pris: Kr. 5300,-

Etter 25. september er påmeldingen bindende.!
Introduksjon til fascier og fasciebehandling - Bergen
30. september og 1. oktober - Kl 10 - 17 begge dager.

Pris kr. 2800,-

Tærne som forstørrelsesglass - Oslo 25. mai
Kl 09 - 16.

Pris kr. 1800,-

Oppfølgingsdag til muskulær soneterapi - Oslo 26. mai
Kl 09 - 16..

Pris kr. 1800,-

Kurset baserer seg på at kursdeltagere har kunnskap om TCM og 5-elementloven fra før. For de som ikke har dette vil det bli satt opp et tre-dagers kurs i tilknytning til øreakupunkturkurset.
2-dagers etterutdanningskurs i øreakupunktur. Oslo: lørdag 27. og søndag 28. oktober 2018. Bergen: 6. og 7. oktober 2018 Pris kr. 2800  
Bergen: Lørdag 11. - tirsdag 14. mai 2019

NB! Det er begrenset antall plasser
Pris: 5400,-
Oslo MZ meridianterapi med Christian Slot NB! Det er begrenset antall plasser<br/ Pris: 4500,-
Oslo - Behandling av arrvev med Gunna Højgaard Pris: 2900,-