Introduksjonskurs i massasjeterapi

Et introduksjonskurs i massasjeterapi er et kurs for deg som er nysgjerrig på utdanningen, og ønsker å få et godt innblikk i faget før du bestemmer deg for å søke, eller for deg som bare ønsker å lære de vanligste massasjegrepene for å kunne gi familie og venner en velgjørende behandling. Kurset arrangeres en eller to ganger i året.

I 2024: Kurset arrangeres i Oslo helgen 27. og 28. april

Kurset er fra kl 1000 - 1700 begge dager. Prisen for kurset er kr. 3100,-

Dette lærer du på introduksjonskurset i massasjeterapi

På dette introduksjonskurset har vi fokus på de vanligste massasjeteknikkene og når de ulike teknikkene skal brukes. Du vil lære å løse opp i stramme muskler, og gi kunne gi din familie og venner en deilig velgjørende behandling.  Kursveiledere vil være våre dyktige faglærere.

Pris kr. 3.100,-

Etter og videreutdanningskurs

Vi tilbyr ulike etter- og videreutdanningskurs for ferdige terapeuter samt introduksjonskurs. Har du ønsker eller ideer for andre kurs vi kan holde så ta gjerne kontakt med oss.

NB! Begrenset antall plasser.

Påmelding

Fyll ut feltene nedenfor for å melde deg på kurset.

Tidspunkt i 2024: Helgen 20. og 21. april. Pris: Kr. 3.100,-  
Kurset baserer seg på at kursdeltagere har kunnskap om TCM og 5-elementloven fra før. For de som ikke har dette vil det bli satt opp et tre-dagers kurs i tilknytning til øreakupunkturkurset.
Tidspunkt i 2024: 27. og 28. april Pris: Kr. 3.100,
Holdes i Oslo 04. – 07. april 2024 Pris kr. 6000,-
Kurset settes opp vinter/vår 2024 Pris: Kr. 3.900,- (Kurset er åpent for massasjeterapeuter/massører fra både IFH og andre skoler.

LAST NED

Studiekatalog

PDF
Trykk for å laste ned studiekatalogen.
LAST NED