Institutt for helhetsmedisin tilbyr en av Norges mest solide og seriøse utdanninger i massasjeterapi. Studiet er grundig og omfattende, og vi garanterer at du går ut av skolen som en faglig sterk massasjeterapeut med mye kompetanse og praktisk erfaring. Utdannelsen kvalifiserer til medlemskap i Norges Massasjeforbund (NMF).

Deltid over to år

Massasjeterapi-studiet foregår over to år med 50% studiebelastning. Mange av våre studenter synes dette er en stor fordel, ettersom det gir muligheten til å jobbe ved siden av.

Fagutdannelsen i massasjeterapi støttes av Lånekassen slik at du kan få både lån og stipend når du studerer ved Institutt for helhetsmedisin. Vi har også rullerende opptak og behandler søknader fortløpende gjennom hele året.

Les mer om hvorfor det var gunstig for Hege at IFH hadde rullerende opptak her.

Høyt faglig nivå

Undervisningen har høyt faglig nivå og er relativt omfattende. Vi opplever imidlertid at våre studenter ikke opplever studiet som frustrerende og uoverkommelig, mye takket være våre utrolig dyktige lærere som evner å formidle sin kunnskap på en svært god måte.

Her kan du lese mer om hvordan Christoffer opplevde sin tid på IFH.

Institutt for helhetsmedisin tilbyr godkjent høyere yrkesfaglig utdanning (tidligere kalt fagskoleutdanning). Dette er en kvalitetsgaranti som viser at utdannelsen du får hos oss er av høy kvalitet og har et høyt faglig nivå.

Nå får du også studiepoeng for å utdanne deg ved IFH! Les mer om den nye loven om høyere yrkesfaglig utdanning som trer i kraft 1. juli 2018 her.
Vår utdanning gir 60 studiepoeng.

God studiemiljø og tett oppfølging

Både ved Institutt for helhetsmedisin i Oslo og i Bergen har vi små, intime klasser hvor hver enkelt student følges tett opp av lærere og ledelsen. Hos oss blir alle sett og behandlet individuelt.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

Vurderer du å studere massasjeterapi ved Institutt for helhetsmedisin? Les suksesshistorien om hvordan Marthe og Jan Magnus åpnet klinikk i Oslo allerede før de var ferdige med utdannelsen her!

Ta gjerne kontakt med oss om du har flere spørsmål om fagutdanningen massasjeterapi ved Institutt for helhetsmedisin, eller om du har andre spørsmål om våre kurs og studier.