Glade soneterapistudenter

Studiemiljøet ved Institutt for Helhetsmedisin er veldig godt, det er både undervisere og studenter samstemte om. Det er en liten skole med få studenter i hver klasse og en liten stab. Det resulterer i at alle kjenner alle og at man får et personlig forhold til alle man omgås i studiehverdagen.

Full tillit fra ledelsen

Ledelsen understreker at de alltid gir sine studenter full tillit og tilgang til skolens lokaler, også på kveldstid. Her er det tilrettelagt for å ha kollokvie og for å øve på teknikkene de lærer i undervisningen. De aller fleste studentene skaffer seg egne massasjebenker etterhvert, men det er ikke alle som gjør dette i løpet av det første halvåret. Da er det veldig gunstig at studentene har mulighet til å øve seg på Instituttets egne benker etter undervisningen og på kveldstid.

Måltidene spises sammen

I Oslo har alle studentene ved Institutt for Helhetsmedisin tilgang til spisesalen på Cathinka Guldberg-senteret som ligger like ved skolens lokaler og til Lovisenberg Diakonale Høyskole. Her får man tilgang til en stor salatbuffet, samt varmretter til lunsj i ukedagene. Når det er samlinger i helgene kan studentene benytte seg av kantinen til Lovisenberg Omsorg+.Glade soneterapistudenter
I området rundt skolen er det også hyggelig områder for pauser og rekreasjon.

I Bergen holder vi til svært sentralt, rett ved Torgallmenningen. I nærheten finner du en rekke små koselige kafeer hvor man kan kjøpe både lunsj og middag. På skolen har vi også et hyggelig pauserom som benyttes som både kantine og leserom. Begge skolene er utstyrt med micro, kjøleskap og tilgang på varme drikker.

God kontakt mellom studenter og undervisere

På grunn av at det er såpass få elever i hver klasse og at undervisningen er såpass praktisk, får studentene god kontakt med alle som underviser og veileder dem, samt ledelsen. I tillegg er alle som underviser ved instituttet kunnskapsrike og praktiserer selv faget minimum 50% av tiden. Slik sørges det for at alle har oppdatert kunnskap og føler en nærhet til faget.

Tre ganger i løpet av de to årene studentene følger undervisningen ved Institutt for Helhetsmedisin gjennomfører ledelsen undersøkelser rundt hva studentene synes om studiet, fasilitetene, undervisningen og lærerne. Instituttet får alltid veldig høy score og studentene rapporterer at de er veldig fornøyde.

Studer massasje- og soneterapi ved Institutt for helhetsmedisin

Ved Institutt for helhetsmedisin kan du studere massasjeterapi og soneterapi. Vi har skoler i både Oslo og Bergen. I tillegg til introduksjonskurs for nybegynnere og grunnutdannelse, kan du få etter- og videreutdanning hos oss. Les mer om kursene vi tilbyr her.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

Lurer du på hvordan det er å studere massasje- eller soneterapi ved Institutt for helhetsmedisin kan du lese hva tidligere studenter forteller her: Hege har åpnet egen klinikk i utkanten av Bergen, Ellen har drevet egen klinikk i seks år og Marthe og Jan Magnus åpnet klinikk i Oslo allerede før de var ferdige med utdannelsen.

Ta gjerne kontakt med oss om du har flere spørsmål om studiemiljøet ved Institutt for helhetsmedisin, eller om du har andre spørsmål om våre kurs og studier.