Litt om meg selv

Jeg arbeider som soneterapeut og driver klinikken min Qi Balanse I Bergen.
Jeg brenner for å kunne hjelpe mennesker som ønsker å komme tilbake til vanlig hverdag igjen etter å hatt en mer vond periode I livet.

Hva er det beste med jobben din?

Få samarbeide med – og hjelpe de som har bestemt seg for å gjøre noe med sin livssituasjon og er klar for å sette I gang bearbeidingsprosessen. Å se livsgleden komme tilbake til dem gjør jobben enda bedre.

…og mest utfordrende?

Det mest utfordrende for øyeblikket er å ha startet opp egen bedrift, hvor mesteparten av tiden går til markedsføring. Også er en annen utfordring å vise til folket hva soneterapien kan hjelpe til med – og derfor ekstra gøy når pasienten kan merke positiv effekt etter en behandling!

Hvilken utdanning jeg har tatt, og hvorfor jeg søkte dette studiet?

Jeg har tatt utdanning som Soneterapeut ved IFH Bergen, og søkte studiet da jeg selv opplevde effekten av soneterapi. Etter å ha kjent på det å være utbrent, skiftet jeg fokus både i yrkeslivet og hvordan jeg tok vare på meg selv. Har alltid vært fascinert over hvordan kroppen signaliserer ut når den er misfornøyd – og ønsket å lære mer om hva disse signalene betydde. Fikk anbefalt skolen av min egen soneterapeut og er meget glad for at jeg tok imot anbefalingen ;)

Det beste med utdanningen hos IFH?

Utrolig spennende og lærerikt faglig innhold hvor jeg har fått mer forståelse av hvordan kropp og psyke henger sammen – og den østlige filosofien er både grundig og inspirerende!

Hvem passer denne utdanningen for?

Dei som ønsker å arbeide med mennesker og helse, er glad i folk og ikkje minst vil bruke hendene sine, bokstavelig tala, for å hjelpe andre til ein betre kvardag.