Ellen Staff

Ellen Staff

Fylke:Hordaland
Terapeut:Soneterapeut
Nettsted:Klikk her
Telefon:90 80 64 03
Facebook:Klikk her
Kontakt:BESØKSADRESSE:

ECIWO SONETERAPI ELLEN STAFF
Liavegen 1, inngang B
5132 Nyborg, Bergen
v/ gamle IKEA lageret
Virksomhet:Behandlinger i soneterapi med øreakupunktur.
Muskulær soneterapi

 

Litt om meg selv

Jeg har gått ned i stilling i psykiatrien på et DPS senter og har startet opp min egen klinikk som heter ECIWO soneterapi. Klinikken holder til i Åsane i Bergen. Jeg tilbyr soneterapi, en kombinasjon av fotsone og øreakupunktur. Jeg tok videreutdannelses kurs i muskulær soneterapi 1, og tilbyr også dette i behandlingene til klienten. Jeg startet i jan.2013 med en studie for å kartlegge soneterapiens effekt på søvn og avslapning.

Det beste med jobben min?

«Det er som å komme hjem» Dette er en setning jeg har brukt mye siden jeg valgte å utdanne meg som soneterapeut. Det beste med jobben er at den gir meg energi. Dagene starter med å tenne stearinlys, sette på avslapningsmusikk og gjøre klart til klienten kommer til behandling. Møte med klientene gir meg mye, samt det å kunne hjelpe dem med et så enkelt verktøy som hendene. Det er også veldig positivt å kunne påvirke sin egen arbeidstid.

…og mest utfordrende?

Det mest utfordrende er vel i oppstartfasen, der en konstant må jobbe med markedsføring for å gjøre seg synlig i markedet. Som selvstendig næringsdrivende er det ingen måneder som er like ifht. inntekt. Noen måneder er det veldig mye å gjøre, andre måneder lite. Det kan være en utfordring og noe uvant og ikke ha en fast inntekt å forholde seg til hver måned. Hvem passer utdanningen og yrket for? Yrket passer for alle som vil jobbe med mennesker, kropp og helse, på en praktisk måte, i en hverdag som er varierende med nye utfordringer hver dag.

Hvilken utdanning jeg har tatt, og hvorfor jeg søkte dette studiet?

Jeg har gått soneterapistudiet avdeling Bergen. Jeg søkte nye utfordringer, og kropp og helse har alltid interessert meg

Det beste med utdanningen hos IFH?

Det beste med utdannelsen er at man blir grundig utdannet i en rekke fag også utover soneterapi. Det er tyngde bak fagene, slik at man føler seg mere rustet til å møte klienter etter endt utdanning. Det er også positivt at det er en variert praksis periode i utdannelsen. Det å ha en soneterapilærer som er engasjerende, alltid i godt humør og flink å lære bort pensumet, har også vært noe av det beste med utdannelsen hos IFH, avd. Bergen.

Hvem passer denne utdanningen for?

Utdanningen passer for dem som liker å jobbe med og omgås mennesker. Utdannelsen passer også til dem som liker å påvirke din egen arbeidstid, samt å være med å hjelpe mennesker til å få en bedre hverdag.

Akershus
Hilde Lund-Hanssen, Soneterapeut
Christian Hagtvet Rem, Massasjeterapeut
Anita Bergom, Massasjeterapeut
Ausra Lapenaite, Soneterapeut
Hedmark
Vibeke Olden Røstad, Soneterapeut
Hordaland
Synnøve Åsheim, Soneterapeut
Hege Øvrebø, Soneterapeut
Ellen Staff, Soneterapeut
Christine Grimstad, Massasjeterapeut
Peter van den Burg, Massasjeterapeut
Cathrine O.Horneland, Massasjeterapeut
Maren Guddal, Soneterapeut
Hege Sakseid, Soneterapeut
Inga Runge, Massasjeterapeut
Christoffer Eide, Massasjeterapeut
Oppland
Marie Rønshaugen, Massasjeterapeut
Britt Marion Stenseth, Soneterapeut
Oslo
Marie Morgenstierne, Massasjeterapeut
Rikke Uberg Andersen, Soneterapeut
Sør-Trøndelag
Tonje Fiksdal, Soneterapeut
Vest-Agder
Diana Carlsen, Soneterapeut
Østfold
Linda Pedersen Ruud, Massasjeterapeut
Anne-Grethe Tørnby, Massasjeterapeut