Lider du av stress, hodepine eller treg mage? Trykk under fotsålene kan lindre dine planer. Forskningssykepleier Karin Lyche forteller om soneterapi.

Det svenske ukebladet Allers har en artikkel om soneterapi med den svenske soneterapeuten Karin Lycke. Lycke har egen klinikk hvor det kommer mange for å få hjelp med blant annet stress og utbrenthet, mage- tarmproblemer, ryggplager og migrene. Hun arbeider også halvtid som forskningssykepleier.

Soneterapi er litt som å få massasje på innsiden av kroppen, forklarer Lycke. Det er ikke det samme som fotmassasje, men handler om å behandle spesielle reflekspunkter under fotsålene. Innen soneterapien ser man føttene som et speilbilde av resten av kroppen. Under hver fotsåle finnes såkalte reflekspunkter som tilsvarer ulike deler av kroppen, skjelett, muskler og indre organer.

Lycke ser på soneterapi som en komplementær behandling og ikke en erstatning for skolemedisin, men hun etterlyser et bedre samarbeid mellom skolemedisin og det komplementære.

Du kan lese hele artikkelen her!

Har du lyst til å prøve soneterapi så har vi studentbehandlinger til en god pris. Her får du god behandling av våre dyktige 2. års studenter under veiledning av faglærer.

Les mer om våre studentbehandlinger her!