Personvernerklæring

/Personvernerklæring
Personvernerklæring2018-10-02T12:22:48+00:00

Personvernerklæring for INSTITUTT FOR HELHETSMEDISIN AS

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av INSTITUTT FOR HELHETSMEDISIN AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre studenter;

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, fødselsdato.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle avtalen om å tilby deg studieplass eller deltagelse på kurs. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med din påmelding til våre tjenester.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 10 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Vi har et personvernombud, daglig leder for Institutt for Helhetsmedisin AS som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

post@ifh.no

INSTITUTT FOR HELHETSMEDISIN AS

Geitmyrsveien 45B

0456 OSLO

FAGUTDANNING

KURSTILBUD

NYHETER

  • Avdeling Oslo
    Institutt for helhetsmedisin
    Geitmyrsveien 45B, 2. etg
    0456 Oslo

  • 22 04 67 00
  • Man – Fre: 08:00 – 16:00
  • Avdeling Bergen
    Institutt for helhetsmedisin
    Sverresgate 33
    5010 Bergen

  • 97 66 75 99
  • Man – Fre: 08:00 – 16:00