Adresse

  • Institutt for helhetsmedisin Geitmyrsveien 45B, 2. etg 0456 Oslo
  • 22 04 67 00
  • ifh@ifh.no

IFH Avdeling Oslo

Institutt for Helhetsmedisins lokaler i Oslo ligger på Lovisenberg, rett overfor hyggelige St. Hanshaugen.

Blant våre naboer er blant annet Lovisenberg diakonale høgskole, Lovisenberg diakonale sykehus, Cathinka Guldberg-senteret og Hospice Lovisenberg. Området ligger 10 minutter fra Oslo S, og 37 bussen kjører forbi hvert 5. minutt.

Om du kommer langveisfra kan vi gi deg gode råd om rimelig og hyggelig overnatting i nærheten av skolen. På St. Hanshaugen finner du en rekke koselige kafeer og spisesteder.

Klasserom og fellesarealer

Vi har et stort og praktisk klasserom hvor vi har all teoretisk undervisning. I tillegg har vi et stort og lyst fellesrom som studentene blant annet bruker til kantine og leserom, samt et kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Her kan studentene forsyne seg med kaffe, te og andre varme drikker.

Lunsj og kantine

Ellers er det kantine både på Lovisenberg diakonale høgskole og Cathinka Guldberg-senteret hvor man kan kjøpe lunsj og middag.

Bildene i slideren på toppen viser nærområdet vårt, stillehagen på Campus Lovisenberg, og St.Hanshaugen. Rett ved Lovisenberg finner du parken på St. Hanshaugen som er en av Oslos vakreste parker. Alle stedene er fine for rekreasjon, alene eller sammen.

Adresse

  • Institutt for helhetsmedisin Sverresgate 33 5010 Bergen
  • 97 66 75 99

IFH Avdeling Bergen

Institutt for Helhetsmedisin holder til sentralt i Bergen sentrum. Vi holder til i Sverresgate 33, hvor vi har lokaler hos Helsesenteret i Bergen. Vi ligger rett ved kinoen i Bergen, i nærheten av Torgallmenningen.

Våre lokaler

På Helsesenteret har vi et stort og praktisk klasserom. I tillegg disponerer studentene et hyggelig pauserom som studentene bruker til kantine og leserom. Her har de tilgang på kaffe, te og andre varme drikker, samt et kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn.

Lunsj og middag

Med såpass sentral beliggenhet er det en rekke små, koselige kafeer i nærheten hvor man kan kjøpe lunsj eller middag. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger tips til rimelige overnattingssteder i nærheten.