Litt om meg selv

I dag jobber jeg på Mortensrudklinikken i Oslo. Her jobber det også andre typer terapeuter, og vi samarbeider for å gi klientene best mulig resultat.

Det beste med jobben min?

Det beste med jobben min er når jeg ser at klientene er fornøyde og blir bedre. At jeg har hjulpet dem med noe de har slitt med, er veldig gøy.

…og mest utfordrende?

Det er utfordrende for meg å drive ny oppstartet firma. Det er mye å lære, men foreløpig er det gøy, og jeg lærer mye på veien. Det å drive helt for seg selv, og være sin egen sjef og styre alt selv er nytt, men veldig lærerikt. I forhold til klientene og behandlingen, er det alltid tanken om man gir den rette behandlingen. Man ønsker jo kun det beste for klientene. Utdanningen min på IFH har satt grunnlaget for den typen terapeut jeg er, og ønsker å være. Se at hver klient er forskjellig og trenger sin helhetlige behandling.

Hvilken utdanning jeg har tatt, og hvorfor jeg søkte dette studiet?

Jeg har gått Massasjeterapiutdanning ved IFH i Oslo, 2011-2013. Jeg søkte dette da jeg alltid har interessert meg for kroppen og måter å behandle den på. Selv har jeg slitt med vond rygg og knær i en lengre periode, og ønsket å lære hvordan man kunne forebygge slike skader.
Jeg har tidligere gått et år massasje på folkehøgskole og trivdes veldig med dette, men følte jeg ville ha mer utdypning. Dette fikk jeg på IFH.

Det beste med utdanningen hos IFH?

Jeg likte veldig godt helheten i læremetoden til IFH. Vi startet tidlig med praksis og fikk følge opp klientene våre over lengre tid. Dette gjorde at jeg fort fikk se at dette var noe jeg ville drive med videre. Kvaliteten på lærere har også gjort en forskjell. Flinke lærere som følger opp og er ute etter at vi skal lære mest mulig.
Det var kjempespennende å få et bredt grunnlag på alt fra anatomi og fysiologi, til idrettsskader og hverdagsplager fra jobb og lignende. Vi har lært å se helheten til hver klient, og ikke følge et likt mønster hver gang.

Hvem passer denne utdanningen for?

Hvis du er glad i å jobbe tett på mennesker, å lære dem å kjenne, på en måte ikke mange gjør. Hvis du liker å jobbe fysisk og er interessert i kroppen, kan massasjeterapi være et yrke for deg.