Synnøve Åsheim

Synnøve Åsheim

Fylke:Hordaland
Terapeut:Soneterapeut
Nettsted:Klikk her
E-post:Klikk her
Telefon:932 02 078
Facebook:Klikk her
Kontakt:Tao Helhetsterapi
Øvregaten 25
5003 BERGEN
Virksomhet:Behandlinger i soneterapi med muskulær soneterapi og øreakupunktur.

 

Litt om meg selv
I dag jobber jeg 50 % i butikk og 50 % på min egen klinikk- Tao helhetsterapi- i Bergen. Jeg stortrives på klinikken og kanskje jeg en dag jobber bare der- det vil tiden vise.
Det beste med jobben min?
Det beste med jobben min, er å kunne ha mulighet til å dele mine kunnskaper med pasientene. Hvordan de forskjellige ubalanser i kroppen kan oppstå i forhold til hvordan vi har det på det «indre» plan. Gir eksempler på forskjellige livssituasjoner som – over tid- kan påvirke kroppen vår negativt. Dette syns folk er utrolig spennende å høre om – hvordan de forskjellige organsystem, muskler, følelser, smak osv gir pekepinner til hva det kan være som ligger å lager ubalanser i kroppen vår.
…og mest utfordrende?
Det mest utfordrende kan være å få folk til å endre inngrodde vaner og tenkemåter for at kroppen skal begynne å jobbe mer på lag igjen . Men det er også spennende og se hvordan mennesker begynner å endre seg gradvis, til bedre de begynner å kjenne kroppen sin.
Hvilken utdanning jeg har tatt, og hvorfor jeg søkte dette studiet?
Jeg er utdannet soneterapeut/øreakupunktør ved Institutt for helhetsmedisin- 2 årig studie. Grunnen til at jeg søkte er ganske tilfeldig. Jeg var blitt «litt lei» av det jeg hadde gjort de siste 25 årene (jobbet i dagligvarebransjen). Kikket tilfeldigvis på annonsen i Bergens Tidene og søkte skolen fordi jeg ønsket å lære noe helt annet enn det jeg holdt på med. Ved skolens oppstart visste jeg ikke engang hvordan en soneterapeut jobbet -helt blank med andre ord.rd.
Det beste med utdanningen hos IFH?
Det beste med utdannelsen, for min del er, er forståelsen som jeg fikk av hvor mye kroppen vår henger sammen med psyken og følelsene våre. Jeg er blitt kjent med meg selv på en helt ny måte og jeg ble spesielt fasinert over den østlige måten å forstå kroppen på. Jeg bruker også energien min bevisst, på en helt ny måte – jeg er mye mer lyttende til andre menneskers synspunkter og irriterer meg ikke over «småting» lenger.
Hvem passer denne utdanningen for?
Personlig syns jeg dette er en skole som absolutt alle burde tatt, enten de ønsker å jobbe som terapeut eller ikke. Dette er fordi du lærer så mye om deg selv. Forstår deg selv på en helt ny måte og dess mer du forstår deg selv dess mer er du i stand til å forstå andre på en helt ny og spennende måte . Så min anbefaling er : Ønsker du å forstå mer av deg selv og andre? Ikke nøl ,men hiv deg rundt og ta et studie i soneterapi – jeg lover deg, du vil ikke angre.

Akershus
Hilde Lund-Hanssen, Soneterapeut
Christian Hagtvet Rem, Massasjeterapeut
Anita Bergom, Massasjeterapeut
Ausra Lapenaite, Soneterapeut
Hedmark
Vibeke Olden Røstad, Soneterapeut
Hordaland
Synnøve Åsheim, Soneterapeut
Hege Øvrebø, Soneterapeut
Ellen Staff, Soneterapeut
Christine Grimstad, Massasjeterapeut
Peter van den Burg, Massasjeterapeut
Cathrine O.Horneland, Massasjeterapeut
Maren Guddal, Soneterapeut
Hege Sakseid, Soneterapeut
Inga Runge, Massasjeterapeut
Christoffer Eide, Massasjeterapeut
Oppland
Marie Rønshaugen, Massasjeterapeut
Britt Marion Stenseth, Soneterapeut
Oslo
Marie Morgenstierne, Massasjeterapeut
Rikke Uberg Andersen, Soneterapeut
Sør-Trøndelag
Tonje Fiksdal, Soneterapeut
Vest-Agder
Diana Carlsen, Soneterapeut
Østfold
Linda Pedersen Ruud, Massasjeterapeut
Anne-Grethe Tørnby, Massasjeterapeut