[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

MZ-meridianterapi

Siste del av etterutdanningskurset i muskulær soneterapi

Oslo lørdag  24. og søndag 25. februar 2018

MZ-Meridianterapi er den siste delen av Muskulær soneterapiutdanningen, men den kan også stå alene. På dette 2 dagers kurset får du en helt unik måte å integrere meridianene på.

Med fokus på meridianblokkeringer, blir dette verktøyet et sterkt supplement til din soneterapiutdanning – uansett din bakgrunn.
Du er derfor velkommen som en soneterapeut, som en TKM soneterapeut eller hvis du skal fullføre din utdanning til Muskulær soneterapeut.

Foreleser på dette kurset er Christian Slot. Christian er soneterapeut, akupunktør og tankefeltterapeut, og driver soneterapiskolen Dit Alternativ på Odense. Han er også fast gjesteforeleser på vår fagskoleutdanning i soneterapi, hvor han foreleser i temaet “Muskulær soneterapi”.

Kursist udtalelser:
“Tusinde tak for sidst – for et fantastisk kursus og din supergode måde at undervise på :-) Må sige at der er blevet rykket igen igen. Jeg har efter sidste del af Muskulær Zoneterapi virkelig haft kanon gode resultater med klienter – og de er ellevilde. Virkelig endnu en øjenåbner for hvor meget meridianer egentlig har af betydning for kroppen”. Lene

 

Pris for kurset er kr. 3300,-

For alle våre kurs gjelder regelen at de som har tatt det tidligere kan repetere for halv pris. Har du tatt hele serien med muskulær soneterapi, får du dette kurset til halv pris![/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”149″ img_size=”large”][vc_cta h2=”Påmelding!” h4=”For å melde deg på sender du en e-post til ifh@ifh.no med navn, adresse og telefonnummer!”][/vc_cta][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]