Litt om meg selv

Jeg startet først med praksis på Ifh skolen i Bergen hos Evelyn Haukås, dette i tillegg til at jeg jobbet på et sykehjem, hvor jeg også får praktisert litt på beboere med gode resultater.
Nå har jeg startet egen klinikk DinSone i Bergen.

Det beste med jobben min?

Det beste med jobben er å få mulighet til å behandle og fortelle min gode kunnskap for hvordan vi kan få en bedre hverdag. Jeg får virkelig masse energi av å gi noe til andre, og se responsen til den som får behandlingene

…og mest utfordrende?

Det er kanskje å snakke dette faget til bedrifter i forhold til helsemessige forebyggende tiltak og hva vi som soneterapeuter kan bidra med.
Dette er noe jeg skal i gang med nå over nyttår, og det er jo stort fokus på sykefravær, og har ikke inntrykk av at det gjøres så mye med det, annet enn å prøve å tilrettelegge arbeidet når man ikke fungerer helt, men at det kan gjøres annet arbeid i bedriften.

Hvem passer utdanningen og yrket for?

Yrket passer for alle som vil jobbe med mennesker, kropp og helse, på en praktisk måte, i en hverdag som er varierende med nye utfordringer hver dag.

Hvilken utdanning jeg har tatt, og hvorfor jeg søkte dette studiet?

Jeg har tatt soneterapi og dette fordi jeg så gjerne ønsket å hjelpe og arbeide med mennesker.
Min mor har drevet med soneterapi i over 20 år og jeg har fått oppleve hvor fantastisk et redskap dette er og hvor god hjelp dette kan være for forskjellige plager.

Det beste med utdanningen hos IFH?

Det beste med utdanningen, var å få forståelse av hvordan vi bør tenke helhet når vi skal behandler
pasienter, dette har utviklet meg veldig innen alternativ tenkemåte, og som jeg virkelig setter høyt i min hverdag.
Det er lettere å forstå mennesker og hva jeg som soneterapeut kan bidra med i en behandling.
Det som også er bra med denne utdanningen, er at det er godt sammensatte fag som gjør at jeg føler meg trygg som terapeut, og det synes jeg er viktig og det gjør pasienter trygg også.

Hvem passer denne utdanningen for?

Her vil jeg si alle som er glad i å jobbe med mennesker, man må like å ta på andre. Vi tar jo på føtter hele dagen :)))