Litt om meg selv

Jeg har startet for meg selv som soneterapeut i Flekkefjord, og driver min egen klinikk – Diana Andersen, soneterapeut. Jeg er veldig glad i å hjelpe mennesker og å få jobbe med dem. Det er en stor glede å se mennesker glade og ha det bra, med jobben min jeg vil bidra til det. Jeg er medlem og godkjent terapeut i soneterapi og øreakupunktur i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon. Hver mandag jobber jeg på Zans klinikken, Vesterdalsvegen 1, 4480 Kvinesdal

Hva er det beste med jobben din?

Det er best med jobben min er å få hjelpe til pasienter/kunder å ha det bedre i hverdagen, opprette balanse og harmoni i kroppen, å lindre smerter. Her møter jeg alle mennesker i alle aldersgrupper. Det er en glede å se resultater og endringene hos pasienter/kunder.

…og mest utfordrende?

Det mest utfordrende er vel i oppstartsfasen, da må man konstant jobbe med markedsføring, for å gjøre folk kjent hva soneterapi er og hva kan den hjelpe til. Ellers det er bare spennende.

Hvilken utdanning jeg har tatt, og hvorfor jeg søkte dette studiet?

Jeg har tatt Soneterapiutdanning på IFH i Oslo (2016-2018) Jeg er veldig glad i mennesker, hvert menneske er unikt og spesielt og det både fasinerer og utfordrer. Jeg har flere forskjellige utdanninger, og jeg har alltid vært interessert i naturmedisin og likte å massere. Dette studiet valgte jeg fordi det gir en unik måte å hjelpe mennesker med ubalanser i kroppen og psyken, uten å bruke medisin.

Det beste med utdanningen hos IFH?

Det er offentlig godkjent fagskoleutdanning, har godt sammensatt faginnhold, har både teoretisk og praktisk gjennomføring, godkjent av Nokut, kan få lån og stipend i Lånekassen. Her jobber dyktige faglærere som er rike på erfaringer, og det er godt miljø. Her lærte jeg meg mer om meg selv og å forstå andre på en annen måte og hjelpe dem.

Hvem passer denne utdanningen for?

Det passer alle som er glad å jobbe med mennesker og vil hjelpe dem å ha en bedre hverdag.