Litt om meg selv

Jobber som massasjeterapeut på heltid i Mysen. Er selvstendig næringsdrivende som massasjeterapeut. Trives veldig godt med denne jobben.

Hva er det beste med jobben din?

Det beste med denne jobben er å forsøke å hjelpe andre mennesker med diverse plager. Jobben er meget utfordrende med mange forskjellige caser, som er spennende å prøve å løse. Det gir meg mye tilbake i hverdagen.

…og mest utfordrende?

Det mest utfordrende er å få klienten til å skjønne viktigheten med kombinasjon av behandling, trening og egeninnsats mellom behandlingene.

Hvilken utdanning jeg har tatt, og hvorfor jeg søkte dette studiet?

Massasjeterapeut 2013-2015 hos IFH – Oslo.
Valgte å søke dette studiet på grunn av at jeg hadde muskelplager selv, og ble anbefalt muskelterapi. Min opplevelse med dette var kjempebra.
Fikk anbefalt IFH i Oslo, og syntes det virket veldig spennende, Plutselig var jeg i gang med utdanningen selv.

Det beste med utdanningen hos IFH?

Det beste med utdanningen syntes jeg var at vi gikk så dypt inn i faget. Kjempeflinke og erfarende lærere, samt et meget godt miljø blant alle som var tilstede.

Hvem passer denne utdanningen for?

Passer godt for de som ønsker å jobbe med, og prøve hjelpe mennesker med diverse problemer innen muskel og skjelettplager. Utdanningen passer for folk som søker god selvinnsikt og vil bruke den til å hjelpe andre