Litt om meg selv

Jeg har en praksis hvor jeg tilbyr fotsoneterapi, øreakupunktur, ørelys og nordlysmassasje, og er i tillegg leid inn hos en bedrift som kjøper mine behandlingstjenester.

Det beste med jobben min?

Det beste er helt klart møte med alle de fantastiske kundene/pasientene i alle aldersgrupper! Drivkraften er også den stadige fascinasjonen over hvordan kroppen balanserer seg selv ved de riktige stimuliene gjennom behandlingsformene. Det aller beste er å se at kundene/pasientene opplever positiv effekt og går fra timen med en «go-følelse».

…og mest utfordrende?

Hmm.. vanskelig spørsmål. Et nytt behandlings«problem» er alltid utfordrende og spennende på samme tid! Det å gå fra ansatt til å være selvstendig næringsdrivende er en utfordring i seg selv, men også her vil jeg legge ved ordet spennende på grunn av den positive følelsen rundt utfordringen!

Hvilken utdanning jeg har tatt, og hvorfor jeg søkte dette studiet?

Jeg har gått soneterapiutdanningen ved Institutt for Helhetsmedisin, og søkte studiet på grunn av nysgjerrigheten rundt terapiformen. Jeg var spent på å lære teknikker man kunne bruke ved og «fikse» kroppen uten bruk av medisiner.

Det beste med utdanningen hos IFH?

Vanskelig å sette fingeren på èn bestemt ting, vil derfor trekke frem selvutvikling, de interessante fagene og de fantastiske lærerne og medstudentene. Flott at utdanningen har så mange spennende og nødvendige fag integrert!

Hvem passer denne utdanningen for?

Utdanningen passer for deg som liker mennesker og det å bruke hele deg. Dette er et yrke hvor det verken finnes fasitsvar eller èn løsning for alle. Alle har forskjellige utgangspunkt og forutsetninger og behandlingen må legges opp deretter. For å få best resultat, dvs best helsegevinst, må behandleren være genuint interessert i sitt fag og mennesker generelt.