Litt om meg selv

I dag jobber jeg hos Fyllingsdalen Kiropraktorsenter As, sammen med to kiropraktorer, en fysioterapeut, en muskelterapeut 50% og meg på 100%. Jeg har også fått en bedriftsavtale, hvor jeg er en dag i uken. I fritiden er jeg svømmetrener i Delfana svømmeklubb, hvor jeg også lærer barn å tøye og forebygge skader (dette med gode resultater).
Jeg er veldig fornøyd med stedet jeg jobber, her får jeg det kollegiale og et fagmiljø rundt meg. Samarbeidet med kiropraktor/muskelterapeut er veldig positivt for klientene/pasientene.

Det beste med jobben min?

Det beste med jobben min er at jeg jobber sammen med flere terapeuter. Dette er viktig for meg da jeg er ny i faget og ønsker å lære mest mulig. Da alle har ulik kompetanse er det fint å kunne henvise pasienter videre til andre om man skulle ha bruk for det.

…og mest utfordrende?

Det jeg synes er mest utfordrende er å passe på min egen kropp.
Hvem passer utdanningen og yrket for?

Yrket passer for alle som vil jobbe med mennesker, kropp og helse, på en praktisk måte, i en hverdag som er varierende med nye utfordringer hver dag.

Hvilken utdanning jeg har tatt, og hvorfor jeg søkte dette studiet?

Jeg har gått massasjeterapistudiet avdeling Bergen. Jeg søkte nye utfordringer, og kropp og helse har alltid interessert meg

Det beste med utdanningen hos IFH?

Jeg fikk en god helhetlig forståelsen av kroppen.

Hvem passer denne utdanningen for?

Utdanningen passer for de som liker å ha en aktiv jobb og er interessert i mennesker.