Introduksjonskurs i soneterapi

Et introduksjonskurs i soneterapi passer perfekt for deg som er nysgjerrig på utdanningen, og ønsker å få et godt innblikk i faget før du bestemmer deg for å ta hele utdannelsen. Kurset arrangeres hver vinter i både Oslo og Bergen.
I 2021: Grunnet koronasituasjonen har vi utsatt dette kurset. Vi kommer med nye datoer.

Dette er soneterapi

Soneterapi er en fantastisk behandlingsform som du kan bruke hvor som helst, da redskapet er dine egne hender. Den er en av de mest brukte formene for alternativ behandling i Norge. Behandlingen passer for alle og kan brukes både forebyggende og som behandling for ulike plager og lidelser – både akutte og kroniske.

Soneterapi bygger på den såkalte speilbildeteorien som i enkelhet går ut på at føttene gjenspeiler kroppen i et anatomisk miniatyr. Når det oppstår sykdom/plager i den menneskelige organisme vil dette kunne gjenspeile seg i sonene på føttene (og ørene). Soneterapi som behandling tar sikte på å gjenopprette balansen i kropp og psyke.

Dette lærer du på introduksjonskurset i soneterapi

På dette introduksjonskurset har vi fokus på føttenes soner.

Du vil få en enkel innføring i hva soneterapi er, og du vil lære å behandle din familie og venner for noen vanlige plager og lidelser, og du vil også lære en god avspenningsbehandling. Kursveileder vil være en av våre dyktige faglærere.

Kurset arrangeres hver vinter i februar eller mars, og holdes i både Bergen og Oslo. Om du etter å ha tatt dette kurset ønsker å begynne på den toårige deltidsutdanningen i soneterapi, trekker vi fra kursprisen.

Grunnet smittesituasjonen i Oslo og Bergen har vi bestemt å utsette kurset på ubestemt tid.

Pris kr. 2.800,-
Hvis du etter å ha deltatt på dette introduksjonskurset ønsker å gå videre med vår fagutdanning innen soneterapi, vil du få kursprisen trukket fra første semesteravgift!

Etter og videreutdanningskurs

Vi tilbyr ulike etter- og videreutdanningskurs for ferdige terapeuter samt introduksjonskurs. Har du ønsker eller ideer for andre kurs vi kan holde så ta gjerne kontakt med oss.

Uttalelser fra kurset februar 2014

Godt oppbygd presentasjon med god sammenheng i stoffet. God balanse teori og praksis, direkte prøving av teorien

Torhild Tøndel, Oslo

Lærte veldig mye på kort tid. Fin veksling mellom teori og praksis. Kursholder skapte en avslappende, trygg og god stemning som bidro til å samle gruppen, slik at mange stilte spørsmål.

Bjørg Wilmann, Oslo

Kurset virker bra og kursholder har lang erfaring og god tilstedeværelse. Kurset svarer til forventningen og det frister å gå videre!

Laila Jacobsen, Oslo

Kurset var veldig inspirerende og har dekket veldig mye på kort tid. Fantastisk å være med og vurderer å gå videre. Også veldig bra kurs for dem som bare vil lære litt for eget bruk og forståelse av kroppen

Ziva Jelnikar, Bergen

Kursholder er veldig flink til å lære fra seg. Lettfattelig og grei måte å forklare på. Smilende og blid!

Grete Karin Rørvik, Bergen